Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer (Bouwnummer 2) in Stiens 9051

Bouwnummer (Bouwnummer 2)

9051 Stiens
Koopsom € 292.500,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

ROMRYK - Ruim wonen in Stiens! - Inmiddels al 50% verkocht! Start bouw juni 2020! Nog 4 beschikbaar!

Aan de rand van Stiens, in de nieuwbouwwijk Steenslân, herrijzen twaalf halfvrijstaande woningen: Romryk.
De woningen worden gebouwd door Bouwbedrijf Lont. Het 8.000 inwoners tellende dorp Stiens heeft alle dagelijkse voorzieningen en een compact centrum met een variatie aan...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 116 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

ROMRYK - Ruim wonen in Stiens! - Inmiddels al 50% verkocht! Start bouw juni 2020! Nog 4 beschikbaar!

Aan de rand van Stiens, in de nieuwbouwwijk Steenslân, herrijzen twaalf halfvrijstaande woningen: Romryk.
De woningen worden gebouwd door Bouwbedrijf Lont. Het 8.000 inwoners tellende dorp Stiens heeft alle dagelijkse voorzieningen en een compact centrum met een variatie aan winkels en horecagelegenheden. Wonen in Romryk biedt de ontspanning van ‘buiten uit wonen’ en tegelijk het gemak dat de stad op steenworp afstand ligt.

De royale kavels hebben afmetingen vanaf 405 m² tot 499 m² en geven de woningen een diepe achtertuin op het zuid/zuidwesten en een mooie grote voortuin. De gasloze woningen hebben een grote badkamer met daglicht, drie slaapkamers op de eerste verdieping en op de grote zolder is een vierde kamer eenvoudig te realiseren. Daarnaast zijn er een aantal zeer mooie uitbreidingsmogelijkheden.

Kenmerken:
- Standaard houten garage
- 3 slaapkamers
- Vaste trap naar 2e verdieping met mogelijkheid voor extra slaapkamer(s)
- Gasloos en daarmee toekomstbestendig en energiezuinig
- Geheel uitgevoerd met kunststof kozijnen
- Warmtepomp
- Begane grond vloerverwarming
- Elektrisch koken
- Standaard zonnepanelen. Het aantal panelen per woning is afhankelijk van de oriëntatie en het woningtype etc.
- Extra energiebesparende mogelijkheden
- Woningborg garantie

Opties:
- Verlengen woonkamer met 1.20 tot 2.40 meter
- Plaatsen van keuken aan voorzijde
- Verlengen berging
- Openslaande deuren naar de tuin
- Realiseren bijkeuken

Wilt u ook wonen in deze prachtige nieuwe wijk van Stiens? Neem dan contact met ons op voor uitgebreide verkoopdocumentatie.

Steenslân:
Steenslân komt aan de oostkant van Stiens te liggen. Tussen de bestaande wijk Aldlân en de kinderboerderij Doniastate. Hierbij sluit de wijk aan de noordkant aan op de Truederdyk en aan de zuidwestkant op de Brêgeleane. Aan de zuidkant van Steenslân ligt de Kletsefeart, welke via de Stienserfeart verbonden is met de Dokkumer Ie en de Noordelijke Elfstedenvaarroute.

Stiens:
Stiens telt ongeveer 8000 inwoners en ligt in de gemeente Leeuwarden aan de provinciale weg de N357 ten noorden van de stad Leeuwarden. Het dorp heeft een hoog voorzieningen niveau met o.a. winkels (Hema, Kruidvat, Zeeman, Pearle, DA Drogist), diverse supermarkten, basisscholen, Sportcentrum ‘It Gryn’ (binnenzwembad, buitenzwembad en sporthallen) sportvelden, cultureel centrum “De Skalm”, kinderboerderij, etc.. De bevolking kent een grote verscheidenheid: oud inwoners, nieuwe Friese import en import van elders. Er zijn goede busverbindingen met Leeuwarden.

Afstanden:
Leeuwarden: 7 km
Dokkum: 25 km
Groningen: 80 km
Amsterdam: 142 km
Ameland: 18 km (veerboot)
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 292.500,- vrij op naam Specificatie exclusief bouwrente Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Halfvrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 116 m² Inhoud 418 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Ligging hoofdtuin Oost Achterom Ja Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd hout, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Parkeeroppervlakte 17 m² (579 bij 310) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Schilddak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Huidig gebruik wonen Huidige bestemming wonen Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Dakraam
Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 2), 9051 Stiens

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.