Mijn favorieten

Blog

Wat kost een makelaar?
Geplaatst op: 17 juli 2018
Sinds 1999 zijn de vaste tarieven afgeschaft en kan een makelaar zelf bepalen hoeveel er wordt gevraagd voor de aangeboden diensten. Er is geen duidelijk prijskaartje. Waar moet je op letten? In dit blog een aantal tips waar je rekening mee moet houden.
Lees meer...
Wel of geen aankoopmakelaar?
Geplaatst op: 1 mei 2018
Sta jij op het punt om een woning te kopen? Vragen die veelal aan de orde komen wanneer mensen op zoek gaan naar een nieuwe woning, zijn: “Kies ik wel of niet voor een aankoopmakelaar?” of “Wat kost een aankoopmakelaar?” In dit blog zetten we de voor- en nadelen van een aankoopmakelaar op een rij.
Lees meer...
Dé 15 tips voor bezoekers van de NVM Open Huizen Dag
Geplaatst op: 4 april 2018
Op 7 april is het weer zo ver: de NVM Open Huizen Dag. Ruim 30 procent van de verkopers op Funda doet mee. Dit betekent dat je vrijblijvend een groot aantal koophuizen bezoekt zonder een afspraak te maken. Dus ben jij van plan een huis te kopen? Met deze 15 tips ga jij goed voorbereid op huizenjacht!
Lees meer...
Scheiden en een woning: wat moet u doen?
Geplaatst op: 23 januari 2018
Aan het begin van een relatie denkt u niet dat het zo ver zal komen. Helaas loopt het niet zoals gedacht: u en uw partner gaan uit elkaar. Wordt de woning verkocht? Blijft een van jullie er wonen? In dit blog leest u alles over de mogelijkheden en waar u rekening mee dient te houden.
Lees meer...
De belangrijkste veranderingen op de woningmarkt in 2018
Geplaatst op: 12 januari 2018
Het nieuwe jaar brengt veranderingen met zich mee, of u nu starter bent of al tientallen jaren een woning bezit. Bent u benieuwd naar de financiële veranderingen die u kunt verwachten? Wij zochten het uit en hebben in dit blog de belangrijkste wijzigingen op de woningmarkt voor u op een rij gezet.
Lees meer...