Mijn favorieten

Verzekeringen en Hypotheken

Hypotheek en een goed advies op maat!


U heeft plannen om een woning te kopen. Of u heeft het voorlopig koopcontract al getekend. In beide gevallen is het goed om u te oriënteren. Op een hypotheek, op de hypotheekvorm die bij u past. Want wordt het een levenhypotheek? En kiest u dan voor sparen of voor beleggen? Misschien past een aflossingsvrije hypotheek beter bij uw situatie. Of is het slim om veel te beleggen?
Allemaal vragen die veel impact hebben. De keuze die u uiteindelijk maakt, heeft grote gevolgen voor de komende periode. Daarom kan de hulp van een deskundig adviseur nuttig of zelfs noodzakelijk zijn,
Germeraad Makelaars in samenwerking met H3PS Hypotheken biedt onafhankelijk advies, gebaseerd op ruime ervaring en expertise. We denken met u mee over de juiste beslissing. En omdat H3PS Hypotheken 'Erkend Hypotheekadviseur' is, krijgt u precies het advies dat bij u past.


Maak vrijblijvend een afspraak voor een advies op maat!! 
Vul het
contactformulier in of bel 058-2571825.

 

Verzekeringen en een goed advies op maat!

Kiezen voor zekerheid. Belangrijk en noodzakelijk. Kiezen voor zekerheid betekent ook kiezen voor verzekeringen. Als ondernemer en ook particulier. U bent het verplicht om goed verzekerd te zijn. Aan uzelf en - als ondernemer - ook aan uw personeel. Personeelsregelingen, bedrijfsverzekeringen en particuliere verzekeringen (pakket) zijn er genoeg. Het is een kwestie van kiezen. Eigenlijk mogen we heel blij zijn met al die mogelijkheden. Maar het brede scala aan opties brengt ook een risico met zich mee. Dat u geen keuze kunt maken. En daarom slecht of onderverzekerd raakt.

Germeraad Makelaars in samenwerking met Bij de Leij Assurantiën ondersteunt u bij de selectie van de juiste verzekeringen. Polissen die bij u passen. Regelingen die aansluiten bij de wensen van uw personeel. Verzekeringen die u behoeden voor onnodig risico. Met Bij de Leij Assurantiën verzekert u zich van goed advies over al uw mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een advies op maat!! 
Vul het
contactformulier in of bel 058-2571825.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring