Geachte heer/mevrouw Achternaam,

 

Het is weer zover, het voorjaar komt er aan, alles gaat buiten weer groeien en bloeien en de NVM Open Huizen Dag staat voor de deur!

Zaterdag 7 april tussen 11.00 en 15.00 uur stellen verscheidene verkopers hun woning weer open voor bezichtiging.

We hopen dat het weer een geslaagde dag zal worden en wij wensen alle deelnemers een succesvolle dag toe!

Verder willen wij iedereen uitnodigen voor het Wooncongres Noord-Fryslân, verderop in de nieuwsbrief staat hierover meer informatie.

Vriendelijke groeten!

Pieter, Anton, Christa, Neeltje en Krista

Nieuwste woningen


Arjen Roelswei 37 te Alde Leie
Vraagprijs: € 205.000,00 k.k.
Aantal slaapkamers: 4
Type: vrijstaande woning met garage
Perceeloppervlakte: 1069 m²


Ringweg 27e te Marrum
Vraagprijs: € 229.500,00 k.k.
Aantal slaapkamers: 4
Type: vrijstaande woning met garage
Perceeloppervlakte: 410 m²
 
Wooncongres Noord-Fryslân

Samen met Partoer organiseren wij op donderdag 24 mei het Wooncongres Noord-Fryslân. Aanleiding voor het congres zijn de demografische en maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed zijn op de huidige woningmarkt in Noord-Fryslân.

Voor het programma en verdere informatie kunt u kijken op: http://www.partoer.nl/nieuws/wooncongres-noord-frysl%C3%A2n-stiens

Het Wooncongres Noord-Fryslân vindt plaats op donderdag 24 mei van 13.00 tot 17.00, met aansluitend een netwerkborrel. De locatie is Cultureel Centrum De Skalm (Pyter Jurjensstrjitte 17, Stiens).

Graag willen wij u hierbij uitnodigen, u bent van harte welkom!Red de starter!

Er verschijnt steeds goed nieuws over de woningmarkt, de prijzen stijgen, het aantal verkopen stijgt, iedereen is blij behalve de starter.

Want voor wie zijn eerste woning wil kopen zijn de prijsstijgingen slecht nieuws. Maar ook omdat starters onder de nieuwe strengere regels voor hypotheekrenteaftrek vallen. Verder moeten zij het ook vaak opnemen tegen mensen die willen beleggen in woningen, want ook deze groep profiteert van de lage rente.

Starters staan dus op achterstand ten opzichte van doorstromers en zijn hun natuurlijke voorsprong kwijt ten opzichte van beleggers.

Lees hier het volledige artikel:
https://fd.nl/opinie/1247525/red-de-starter

Bron: www.fd.nl
© Copyright Germeraad Makelaars
Pieter Jellessingel 9 | 9051 BV Stiens
De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien de e-mail bij vergissing bij u is terechtgekomen, wilt u ons dan direct bellen op telefoonnummer: 058-2571825. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Germeraad Makelaars staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.