Mijn favorieten

Onze medewerkers

Germeraad Makelaars

Pieter Germeraad
Pieter Germeraad
Gecertificeerd makelaar/taxateur
Na zijn studie aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool te Groningen is Pieter Germeraad in 2002 in dienst getreden bij Makelaardij Germeraad & Germeraad. Hij is sinds 2004 mede eigenaar van het bedrijf. Samen met zijn vader Anton Germeraad hebben zij dit bedrijf gemaakt tot de marktleider in Noordwest Friesland met kwaliteit en service gerichtheid als speerpunt. Pieter is enthousiast, vooruitstrevend, actief. Hij staat graag voor u klaar voor het verzorgen van de verkoop van uw woning, taxatie van uw woning en/of bedrijfspand, maar natuurlijk ook voor de aankoop van uw droomwoning!
Anton Germeraad
Anton Germeraad
Gecertificeerd makelaar/taxateur
Na actief te zijn geweest als makelaar in loondienst en verhuurmakelaar bij een woningstichting, is Anton Germeraad in 1986 het bedrijf gestart. Het bedrijf was eerst actief onder de naam “het Alternatief” en vanaf 2004 is hij, samen met zijn zoon Pieter Germeraad, actief onder de naam Makelaardij Germeraad & Germeraad. Anton is al 40 jaar actief in de makelaardij en is nog steeds erg enthousiast. Hij is afgestudeerd als rentmeester, mediator en voor agrarisch vastgoed. Door zijn jarenlange ervaring een goede adviseur voor vele tevreden klanten!
Christa de Boer
Christa de Boer
Commercieel medewerkster/Verkoopstyliste
Christa is ooit begonnen bij een reisburo en daarna werkzaam geweest bij een accountantskantoor. Bij Makelaardij Germeraad & Germeraad is zij een nieuwe uitdaging begonnen en heeft de NVM Vastgoed Introductiecursus gedaan. Ze is hier inmiddels 8 jaar werkzaam en zet zich met veel plezier in om de makelaars en klanten van dienst te zijn. Tevens is zij actief bezig met het meedenken en doorvoeren van vernieuwingen binnen het bedrijf. Naast haar werk als commercieel medewerkster op kantoor verzorgt Christa de verkoopstyling en fotografie van onze woningen. Zij heeft hiervoor diverse cursussen gevolgd. In 2013 heeft zij nog een extra opleiding verkoopstyling gedaan en zij is nu een officieel gecertificeerd verkoopstylist aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten.
Neeltje van der Graaf-Wiersma
Neeltje van der Graaf-Wiersma
Commercieel medewerkster
Krista Walda-Veenstra
Krista Walda-Veenstra
Commercieel medewerkster