Mijn favorieten

Onze medewerkers

Germeraad Makelaars

Pieter Germeraad
Pieter Germeraad
Gecertificeerd makelaar/taxateur
Na zijn studie aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool te Groningen is Pieter Germeraad in 2002 in dienst getreden. Hij is sinds 2004 mede eigenaar van het bedrijf. Samen met zijn vader Anton Germeraad hebben zij dit bedrijf gemaakt tot de marktleider in Noordwest Friesland met kwaliteit en service gerichtheid als speerpunt. Pieter is enthousiast, vooruitstrevend en actief. Hij staat graag voor u klaar voor het verzorgen van de verkoop van uw woning, taxatie van uw woning en/of bedrijfspand, maar natuurlijk ook voor de aankoop van uw droomwoning!
Anton Germeraad
Anton Germeraad
Gecertificeerd makelaar/taxateur
Na actief te zijn geweest als makelaar in loondienst en verhuurmakelaar bij een woningstichting, is Anton Germeraad in 1986 het bedrijf gestart. Het bedrijf was eerst actief onder de naam “het Alternatief”. Vanaf 2004 is hij, nu samen met zijn zoon Pieter Germeraad, actief onder de naam Germeraad Makelaars. Anton is al 40 jaar werkzaam in de makelaardij en is nog steeds erg enthousiast. Hij is afgestudeerd als rentmeester, mediator en voor agrarisch vastgoed. Door zijn jarenlange ervaring een goede adviseur voor vele tevreden klanten!
Christa de Boer
Christa de Boer
Assistent Makelaar/Gecertificeerd Verkoopstyliste
In 2005 is Christa bij Germeraad Makelaars een nieuwe uitdaging begonnen, daarvoor was ze werkzaam bij een reisburo en een accountantskantoor. Ze is altijd actief bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het doorvoeren van vernieuwingen binnen het bedrijf. Naast haar werk als commercieel medewerkster heeft ze diverse cursussen gevolgd voor vastgoed fotografie en een opleiding verkoopstyling gedaan. Christa is officieel Gecertificeerd Verkoopstylist en aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten. In 2018 heeft ze besloten weer een stap verder te gaan en is ze begonnen met de opleiding Assistent Makelaar. Zo is ze inmiddels van alle markten thuis en zet zich met veel enthousiasme en plezier in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Neeltje van der Graaf-Wiersma
Neeltje van der Graaf-Wiersma
Commercieel medewerkster
Krista Walda-Veenstra
Krista Walda-Veenstra
Commercieel medewerkster