Omschrijving

Klussers opgelet! Op een rustige locatie in een kindvriendelijke wijk in het dorp Hallum, bieden wij deze hoekwoning aan met 3 slaapkamers en een zeer ruime achtertuin op het zuidwesten. Heb je interesse in deze leuke starterswoning en ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken om deze woning en tuin geheel naar eigen smaak en wensen te gaan inrichten? Kom dan langs!

We nemen je graag mee door de woning:

Begane grond:
Via de voor entree kom je in de hal met trapopgang naar 1e verdieping, toilet met fonteintje, deur naar de trapkast, keuken en woonkamer. De lichte woonkamer heeft grote raampartijen en heeft vrij uitzicht in de straat. De dichte keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en geeft toegang tot de bijkeuken, die leidt je naar de achtertuin.

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en aan de voorzijde is nog een slaapkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

2e verdieping:
Via de vaste trap kom je op de ruime zolderberging, voorzien van CV-installatie en dakraam.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten, heeft een afmeting van ruim 17 meter diep en 9 meter breed en is nog naar eigen wensen in te richten.

Bijzonderheden:
– alle verdiepingen; betonnen vloer
– CV-ketel, Sime (2004) voor verwarming en geiser voor warmwatervoorziening
– meterkast: 5 groepen
– rechtstreeks aangesloten op riool
– energielabel D (geldig tot 11 maart 2029)
– de woning mag niet worden verhuurd, er zal een zelfbewoningsverplichting in de koopovereenkomst worden opgenomen
– ouderdomsclausule, asbestclausule en niet bewoning clausule maken onderdeel uit van de koopovereenkomst
– project notaris De Vries & Feenstra te Berltsum
– eigendomsoverdracht in overleg, kan snel
– eigen grond: 282 m²

Isolatie:
Dubbel glas: ja, deels
Muurisolatie: nee
Vloerisolatie: nee
Dakisolatie: nee

Hallum:
Hallum is het grootste dorp van de voormalige gemeente Ferwerderadiel en is nu onderdeel van de gemeente Noard East Fryslan met zo’n 3.000 inwoners. Het is deels een forenzendorp. Niet alleen nu, maar ook vroeger trok Hallum al veel mensen aan, getuige het vroegere nabijgelegen klooster Mariëngaarde. Hallum voorziet u van alle dagelijkse behoeften: er zijn twee garages, pompstation, postagentschap, pinautomaat , supermarkt, slager, bakker, en chinees in het dorp aanwezig. Voor de kinderen zijn er 2 basisscholen en er is een dierenpark met speeltuin. De bekende ‘grootbakkers’, Hellema en Van der Meulen, bieden veel werkgelegenheid aan de mensen in de omgeving. Ook zijn er voldoende verenigingen en sportaccommodaties in Hallum, te weten een openlucht zwembad, sportvelden, tennisbanen en een multifunctioneel centrum waar zaalsporten uitgeoefend kunnen worden. Het dorp is gelegen aan open vaarwater met een jachthaven die via de Hallumervaart in directe verbinding staat met de Dokkumer Ee (Elfsteden route). Aan dit vaarwater aan de zuidkant van Hallum ligt het nieuwbouwplan “Oer de Feart”. Hallum heeft goede busverbindingen met Stiens, Leeuwarden en Dokkum. http://www.hallumonline.nl

Afstanden:
Stiens: 5 km
Sint Annaparochie: 13 km
Holwerd: 12 km (veerboot naar Ameland)
Leeuwarden: 15 km
Dokkum: 18 km
Groningen: 80 km
Amsterdam: 150 km

Aan deze presentatie kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Toelichtingsclausule NEN2580.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse?

Heb je interesse in deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Ontdek ook jouw hypotheek mogelijkheden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 185.000,- k.k.

Oplevering

In overleg

Energielabel

D

Bouwjaar

1972

Perceeloppervlakte

282 m2

Inhoud

421 m3

Woonoppervlakte

106 m2

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Buitenruimte

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidwest

Oppervlakte

153 m2

Garage

Geen garage

Plattegrond