Omschrijving

Op een prachtige rustige locatie aan de rand van het dorp Oudebildtzijl, nabij het natuurgebied It Noarderleech en de Waddenzee op fietsafstand, bieden wij deze sfeervolle hoekwoning aan op een ruim perceel met een goed onderhouden tuin met eigen parkeergelegenheid en ruime garage. Ben je op zoek naar een leuke starterswoning met 4 slaapkamers en wil je graag deze woning naar eigen smaak en wensen gaan inrichten? Dan is dit een prachtige kans!

Begane grond:
Via de voor entree kom je in een lange hal met trapopgang naar 1e verdieping en deur naar de dichte keuken, welke voorzien is van een eenvoudig keukenblok met 4 pits gaskookplaat, oven, kelderkast en wasmachine aansluiting. De woonkamer is voorzien van glas in loodramen, een sfeervolle schouw met elektrische kachel en ensuite deuren (niet functioneel). Via de keuken kom je in de bijkeuken, voorzien van CV-kast en geeft toegang tot de achtertuin, het toilet met fonteintje en de douchegelegenheid, voorzien van douche, wastafel en radiator.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 4 slaapkamers, waarvan zowel aan de voorzijde als achterzijde twee slaapkamers gelegen zijn, waarvan een slaapkamer toegang geeft tot het plat dak.

Zolderberging:
Via de losse trap kom je op de zolderberging.

Garage:
Losstaand steens, met een afmeting van maar liefst 9,00 meter bij 3,00 meter, voorzien van elektra, tegelvloer en elektrische sectional deur.

Tuin:
De ruime nette achtertuin is gelegen op het oosten en is voorzien van een zonnig terras aan de achterzijde van de woning. De zij- en voortuin is zeer sfeervol aangelegd met veel groen en mooie beplanting. Vanaf de Kaaifaart, welke uitmondt in de Elfstedenroute, kun je alle kanten uit varen met je eigen boot.

Bijzonderheden:
– vloer begane grond; hout en deels beton, 1e verdiepingsvloer en zolderverdieping ; hout
– HR-combiketel, Intergas, 2014, eigendom, voor verwarming en warmwatervoorziening
– meterkast: woning: 4 groepen en aardlekschakelaar
– schilderwerk buitenom 2023
– rechtstreeks aangesloten op riool
– aanwezigheid van ruime garage met aanwezigheid van asbestplaten op het dak
– eigendomsoverdracht in overleg
– energielabel D (geldig tot 12-06-2034)
– ouderdomsclausule, niet zelfbewoningsclausule en asbestclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst
– eigen grond: 302 m²

Isolatie:
Dubbel glas: ja
Muurisolatie: ja
Vloerisolatie: nee
Dakisolatie: ja

Oudebildtzijl:
Oudebildtzijl heeft meer dan 1000 inwoners. Er wonen veel jonge gezinnen, er zijn vele ondernemers gevestigd en er is een actief verenigingsleven. Na de tweede wereldoorlog ontvolkte het dorp door de opkomende landbouwmechanisatie. Niet-Bilkerts ontdekten de dijkhuisjes, de rust, het landschap en de ligging van het wad. Het begon een forensisch dorp te worden en kreeg in 1948 de dorpsstatus. Het dorp heeft een rijke historie, heeft een prachtige karakteristieke dorpskern en ligt aan de Oudebildtdijk met de karakteristieke dijkhuizen waarvan de lintbebouwing zich uitstrekt van Oudebildtzijl tot aan Harlingen. Oudebildtzijl heeft een eetcafé, een brasserij, een cultureel bezoekerscentrum, hotel, diverse B&B’s, sportvelden, tennisbaan en een basisschool met peuterspeelzaal. Het dorp heeft tevens diverse aanlegsteigers en heeft verbinding met de Noordelijke Elfsteden vaarroute. Het nabijgelegen waddengebied is uniek en biedt ruime wandelmogelijkheden. Op ca. 1 km vindt u de bekende buitendijkse polders, dit mooie kweldergebied is in de winter domein van duizenden ganzen die er overwinteren. In de zomer graast er vee op deze waddenkwelders, dit prachtige vogelrijke gebied heeft de status “Natuurgebied”.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten aan worden ontleend. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Toelichtingsclausule NEN2580.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse?

Heb je interesse in deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Ontdek ook jouw hypotheek mogelijkheden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 199.500,- k.k.

Oplevering

In overleg

Energielabel

D

Bouwjaar

1930

Perceeloppervlakte

302 m2

Inhoud

307 m3

Woonoppervlakte

81 m2

Aantal kamers

6

Aantal badkamers

1

Buitenruimte

Achtertuin

Ligging tuin

Oost

Oppervlakte

225 m2

Garage

Vrijstaand steen

Video

Plattegrond

Virtuele Tour