Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Makelaar Marrum

Wilt u wonen in één van de mooiste terpdorpen in het Noorden van Friesland? Of heeft u juist een woning die u wilt verkopen? Dan bent u bij Germeraad Makelaars aan het juiste adres, wij zijn namelijk in te schakelen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Marrum en omgeving. Waarom u moet kiezen voor Germeraad als uw makelaar?

Bij Germeraad Makelaars geloven wij dat mensen samen met hun verhaal het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis.

  • Meer dan 30 jaar makelaar in Friesland
  • Wij kennen ons werkgebied op ons duimpje
  • Mens & maatschappij staat centraal
  • Dynamisch & actief + betrokken & integer

Het mooiste terpdorp Marrum

Marrum is een van de mooiste terpdorpen in het noorden van Friesland met ongeveer 1500 inwoners. Het dorp bezit een vrijwel onafgegraven, sinds de middeleeuwen bewoonde, dorpsterp. Marrum ligt, net als Ferwert en Hallum, aan de provinciale weg tussen Leeuwarden en Dokkum.

Het aan de andere kant van deze weg gelegen voormalige dorp Westernijkerk valt ook onder Marrum. Marrum heeft een supermarkt, café, chinees, dorpshuis, sportvelden, kerk en diverse verenigingen. Ook zijn er busverbindingen met Dokkum, Stiens en Leeuwarden.

Afstanden van Marrum

Bekijk hier de afstanden tot diverse plaatsen om Marrum.

  • Stiens: 8 km
  • Leeuwarden: 15 km
  • Dokkum: 17 km

Germeraad Makelaars als uw makelaar in Marrum

Germeraad Makelaars staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Germeraad Makelaars staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij – klant. Zo vinden wij, als makelaar, altijd een geschikte woning in Marrum of omgeving.

Het woningaanbod in Marrum

Wij hebben een uitgebreid woningaanbod in de omgeving van Marrum, dus bent u op zoek naar een woning in Marrum? Neem dan een kijkje bij ons woningaanbod. Zit uw droomwoning er nog niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht’. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen"