Omschrijving

Aan de Oudebildtdijk, een dijk met daarop de langste straat van Nederland, ligt het dorp Nij Altoenae. aan de noordzijde van het dorp ligt de straat ’t Putstik. Dit is een autoluwe straat. Hieraan realiseren wij drie vrijstaande woningen en vier geschakelde schuur woningen. Op drie kilometer afstand van de Waddenzee ervaar je hier de rust en ruimte van het unieke Friese landschap.

Nij Altoenae telt ruim 300 inwoners. Het is een actief dorp met veel activiteiten voor jong en oud. Op 2,5 kilometer afstand bevindt zich lager en middelbaar onderwijs in het naastgelegen Sint Annaparochie. Hier vind je ook overige faciliteiten, als restaurants, supermarkten, verscheidene (kleding)winkels en sportverenigingen. Binnen 20 minuten ben je vanuit Nij Altoenae in het centrum van Leeuwarden en in een half uur rijd je naar de Afsluitdijk.

Uniek wonen tussen wad en stad? Kies dan voor één van onze woningen aan ’t Putstik in Nij Altoenae.

De architectuur van de jaren ‘30 heeft ons geïnspireerd voor deze woning. Opvallende kenmerken zijn de fraaie spitse kappen, mooie metselwerkdetails en een gevelcompositie met zowel grote glasvlakken als ritmisch geplaatste smalle ramen. De woningen hebben allemaal antracietkleurige kunststof kozijnen en witte kunststof goten. Met een ruime keuze aan opties kan iedere koper zijn eigen woning uniek maken. Met deze ingrediënten garanderen we een plan waarin de woningen elk uniek zijn, maar samen een fraai geheel vormen. De woningen voldoen aan de nieuwste kwaliteitseisen. De toepassing van een warmtepomp, pv panelen en vloerverwarming- én koeling op zowel de begane grond als op de verdieping geven de woningen extra wooncomfort.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor!

Informatie aanvragen?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Ontdek ook jouw hypotheek mogelijkheden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 249.950,- t/m € 399.950,-

Start bouw

September 2024

Oplevering

Inhoud

Woonoppervlakte

89-122 m2

Perceeloppervlakte

110-384 m2

Projectwebsite

Video

Geen video beschikbaar

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar