Mijn favorieten

Makelaar Dronrijp

Germeraad makelaar – Dronrijp
Op zoek naar een woning of uw woning verkopen in Dronrijp? Dan is Germeraad uw makelaar. 25 jaar geleden zijn wij opgericht in Leeuwarden, maar al jaren gevestigd in Stiens. Op zoek naar uw droomwoning in Dronrijp? Voor koop en verkoop moet u bij Germeraad zijn. Lees op deze pagina meer over Dronrijp en Germeraad makelaars
 
Geschiedenis Donrijp
Dronrijp heeft een rijke historie, in totaal stonden er in en rondom het dorp 10 stinzen (bruchten/landhuizen). Hiervan bestaat alleen nog Huize Schatzenburg. De stinzen zijn vroeger vaak afgebroken ter vervanging van statige boerderijen. Ook de Salviuskerk van Donrijp uit de 12e eeuw is een bezienswaardig gebouw.
 
Een deel van Dronrijp is aangemerkt als beschermd dorpsgezicht, een van de vele in Friesland. Ook ken het dorp enkele tientallen rijksmonumenten en een drietal prachtige poldermolens.
 
Wonen in Dronrijp
Dronrijp is met zo’n 3.300 inwoners het grootste dopr van de gemeente Menaldumadeel. In het dorp zijn alle benodigdheden te vinden, supermarkt, postkantoor, bakker, drogist en bibliotheek. Ook zijn er twee cafés in het dorp.
 
Voor de kinderen zijn er 3 basisscholen en er is een peuter opvang. Ook is er jaarlijks een van de grootste kermissen van Noord-Nederland rond eind mei/begin juni. Ook is er een sportcomplex ‘Schatzenburg’ en meerdere verenigingen voor verschillende sport en gezelligheidsactiviteiten.
 
Afstanden:
Leeuwarden: 10 km
Harlingen: 15 km
Amsterdam: 102 km
 
Uw aan- en verkoopmakelaar in Dronrijp
Germeraad is dankzij de jaren ervaring een goede hulp bij de aan- en verkoop van uw woning. Anton Germeraad is al 40 jaar actief als makelaar en heeft Germeraad 25 jaar geleden opgericht. Sinds 2016 heeft zoon Pieter het stokje overgenomen. Als vader en zoon is Germeraad makelaars uitgebouwd tot een bedrijf waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan.
 
"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid."
 
Germeraad staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Germeraad Makelaars staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij - klant.
 
Neem direct contact op met Germeraad Makelaars
Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen? Wij helpen u graag! Neem contact op via onderstaand formulier. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring