Mijn favorieten

Makelaar Hallum

Germeraad makelaar - Hallum
Op zoek naar een woning of uw woning verkopen in Hallum? Dan is Germeraad uw makelaar. 25 jaar geleden zijn wij opgericht in Leeuwarden, maar al jaren gevestigd in Stiens. Op zoek naar uw droomwoning in Hallum? Voor koop en verkoop moet u bij Germeraad zijn. Lees op deze pagina meer over Hallum en Germeraad makelaars
 
Geschiedenis van Hallum
Hallum is een oud dorp dat tijden onder zeeniveau heeft gelegen. In 2007 zijn er sporten gevonden van bewoning in de 3e en 4e eeuw. In de 4e eeuw was Hallum weer verlaten en in ongeveer 430, toen het zeeniveau weer daalde werd de dorpsterp weer bewoond.
 
Vandaag de dag is Hallum het grootste dorp van Ferwerderadiel met zo’n 3.000 inwoners. Het is deels een forensendorp. Niet alleen nu, maar ook vroeger trok Hallum al veel mensen aan, getuige het vroegere nabijgelegen klooster Mariëngaarde. Van dit klooster resteert slechts nog de gracht en een aantal stenen die geplaatst zijn in een monument.
 
Wonen in Hallum
Hallum is een klein dorp, maar voorzien van alle voorzieningen: Een bouwmarkt, garage met pomp, postkantoor, bibliotheek en pinautomaat zijn allemaal aanwezig. Voor kinderen zijn er 2 basisscholen en is er een dierenpark met speeltuin. De bekende ‘grootbakkers’, Hellema en Van der Meulen, bieden veel werkgelegenheid aan de mensen in de omgeving.
 
Ook zijn er voldoende sportaccommodaties in Hallum, te weten een openlucht zwembad, sportvelden, tennisbanen en een multifunctioneel centrum waar zaalsporten uitgeoefend kunnen worden. Het dorp is gelegen aan open vaarwater met een jachthaven die via de Hallumervaart in directe verbinding staat met de Dokkumer Ee (Elfsteden route). Hallum heeft goede busverbindingen met Stiens, Leeuwarden en Dokkum.
 
Afstanden
Stiens: 5 km
Leeuwarden: 15 km
Dokkum: 18 km
Groningen: 80 km
Amsterdam: 150 km
 
Uw aan- en verkoopmakelaar in Hallum
Germeraad is dankzij de jaren ervaring een goede hulp bij de aan- en verkoop van uw woning. Anton Germeraad is al 40 jaar actief als makelaar en heeft Germeraad 25 jaar geleden opgericht. Sinds 2016 heeft zoon Pieter het stokje overgenomen. Als vader en zoon is Germeraad makelaars uitgebouwd tot een bedrijf waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan.
 
"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid."
 
Germeraad staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Germeraad Makelaars staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij - klant.

Neem direct contact op met Germeraad Makelaars
Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen? Wij helpen u graag! Neem contact op via onderstaand formulier. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring