Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Germeraad makelaar – Ferwert

Op zoek naar een woning of uw woning verkopen in Ferwert? Dan is Germeraad uw makelaar. 25 jaar geleden zijn wij opgericht in Leeuwarden, maar al jaren gevestigd in Stiens. Op zoek naar uw droomwoning in Ferwert? Voor koop en verkoop moet u bij Germeraad zijn. Lees op deze pagina meer over Ferwert en Germeraad makelaars

Geschiedenis Ferwert

Ferwert is gevestigd tussen Leeuwarden en Dokkum, nabij de Waddenzee en ten westen van het terpdorpje Hogebeintum. Ferwert kent de status van ‘beschermd dorpsgezicht’ met een dorpskern die zeker de moeite waard is om te bekijken. De 15e-eeuwse Martinuskerk met haar robuuste kerktoren is van verre al te zien.

Ferwert is de hoofdplaats van de gemeente Ferwerderadiel met zo’n 1.800 inwoners. Het plein ten zuiden van het kerkhof laat zien dat Ferwert rijks is aan historie. Met mooie oude huisjes aan het plein.

Wonen in Ferwert

Ferwert is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er o.a. een supermarkt, slagerij, bakker, winkel met huishoudelijke artikelen, bank met pin, kapper en een tweetal horecagelegenheden. In Ferwert staat het gemeentehuis van Ferwerderadiel. Er zijn drie scholen waarvan één voor het voortgezet onderwijs en er is een sporthal. Ook zijn er tennisbanen, sportvelden en een ijsbaan. Met de busverbinding bent u binnen een 30 minuten in Leeuwarden of Dokkum.

Afstanden

Bekijk hier de afstanden tot diverse plaatsen om Ferwert.

  • Stiens: 10 km
  • Leeuwarden: 17 km
  • Dokkum: 15 km

Uw aan- en verkoopmakelaar in Ferwert

Germeraad is dankzij de jaren ervaring een goede hulp bij de aan- en verkoop van uw woning. Anton Germeraad is al 40 jaar actief als makelaar en heeft Germeraad 25 jaar geleden opgericht. Sinds 2016 heeft zoon Pieter het stokje overgenomen. Als vader en zoon is Germeraad makelaars uitgebouwd tot een bedrijf waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan.

“Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid.”

Germeraad staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Germeraad Makelaars staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij – klant.

Neem direct contact op met Germeraad Makelaars

Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen? Wij helpen u graag! Neem contact op via onderstaand formulier.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Genieten nabij de Waddenzee, wie wil dat nou niet?"