Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Makelaar in Feinsum

Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen in Feinsum? Dan is Germeraad uw makelaar. 25 jaar geleden zijn wij opgericht in Leeuwarden, maar al jaren gevestigd in het prachtige Stiens, dichtbij Feinsum. Bent u op zoek naar uw droomwoning? Voor koop en verkoop met u bij Germeraad zijn. Lees op deze uitgebreide pagina meer over Feinsum en Germeraad Makelaars: uw makelaar in Feinsum.

Het prachtige dorp Feinsum

Het dorp Feinsum (voorheen Finkum) ligt aan de Elfstedenvaarroute, 2 kilometer ten noorden van Stiens aan de weg Leeuwarden-Holwerd. Het is een terpdorp met lintbebouwing met als centraal punt een mooi oud kerkje uit de 12de eeuw.

De bevolking van 165 inwoners (1 januari 2017) kent een grote verscheidenheid: oud inwoners, nieuwe Friese import en import van elders. Van boerenbedrijf tot ambtenaar. Voor voorzieningen is men aangewezen op Stiens, Leeuwarden of Hijum. Feinsum en Hijum zijn tweelingdorpen. Het verenigingsleven is gecombineerd en het jaarlijkse dorpsfeest wordt beurtelings in een van beide dorpen gehouden. In Feinsum staan 60 woningen.

De meeste daarvan staan aan de Holdingawei binnen de bebouwde kom, een aantal daarbuiten verspreid in de omgeving aan de Hege Hearewei, de Iestdyk, de Bredyk, de Poeldyk en de Poelhuzen. Tevens is er een kleinschalige uitbreiding aan de rand van het dorp Feinsum op een prachtige locatie wat het dorp zal verlevendigen. Verder is er een kleine haven met ligplaatsen, passanten steigers, een speeltuin en jeu de boules baan. Feinsum heeft busverbindingen met Stiens en Leeuwarden.

  • Wij zijn al meer dan 30 jaar makelaar in Friesland;
  • Wij kennen het werkgebied Berltsum op ons duimpje;
  • En het belangrijkste: bij ons staat u centraal.

Afstanden vanaf Feinsum

Bekijk hier de afstanden tot diverse plaatsen om Feinsum.

  • Stiens: 2 km
  • Sint Annaparochie: 10 km
  • Leeuwarden: 8 km
  • Dokkum: 24 km

Germeraad Makelaars is de makelaar in omgeving Feinsum

Germeraad staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Germeraad Makelaars staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij – klant. Zo vinden wij, als makelaar, altijd een geschikte woning in Feinsum of omgeving.

Het woningaanbod in Feinsum

Wij hebben een uitgebreid woningaanbod in de omgeving van Feinsum, dus bent u op zoek naar een woning in Feinsum? Neem dan een kijkje bij ons woningaanbod. Zit uw droomwoning er nog niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht’. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen"