Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Makelaar in Vrouwenparochie

Een bijzonder dorp: Vrouwenparochie. Bent u op zoek naar uw droomwoning in dit dorp? Of wilt u uw woning verkopen in Vrouwenparochie? Dan is Germeraad Makelaars dé makelaar die u zoekt. Wij staan voor u klaar als verkoop-, maar ook als aankoopmakelaar. Germeraad Makelaars is 25 jaar geleden opgericht in Leeuwarden, maar is al jaren gevestigd in het mooie dorp Stiens, dichtbij Vrouwenparochie.

Het in de 16e eeuw gestichte Vrouwenparochie

Vrouwenparochie (Bildts: Froubuurt) is in de 16e eeuw gesticht nadat in 1505 de Oudebildtdijk was aangelegd. Rond de Vrouwbuurstermolen, de korenmolen aan de oostkant van het dorp, is in de loop der tijden de buurtschap Vrouwbuurtstermolen ontstaan. Ook de oudste kerk van de Bildtpolder staat hier en is gebouwd in het jaar 1670. Vrouwenparochie is een langgerekt dorp en heeft ongeveer 750 inwoners. Het dorp heeft diverse verenigingen, een basisschool, kinderopvang, restaurant, sauna, manege en een tankstation/garage.

Afstanden vanaf Vrouwenparochie

De afstanden van de plaatsen rondom Vrouwenparochie

  • Sint Annaparochie: 3 km
  • Stiens: 6 km
  • Leeuwarden: 13 km

Uw makelaar in Vrouwenparochie

Wij geloven dat mensen samen met hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis en van een bedrijfspand een prettige werkplek.

Germeraad Makelaars staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Germeraad Makelaars staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij – klant. Zo vinden wij, als makelaar, altijd een geschikte woning in Vrouwenparochie of omgeving.

  • Meer dan 30 jaar makelaar in Fryslân
  • Wij kennen ons werkgebied op ons duimpje
  • Mens & maatschappij staat centraal
  • Dynamisch & actief + betrokken & integer
  • Buiten onze kantoormuren zijn wij op ons best

Het woningaanbod in Vrouwenparochie

Wij hebben een uitgebreid woningaanbod in de omgeving van Vrouwenparochie, dus bent u op zoek naar een woning in Vrouwenparochie? Neem dan een kijkje bij ons woningaanbod. Zit uw droomwoning er nog niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht’. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen"