Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Berltsum

Berltsum (voorheen Berlikum) ligt in het noordwesten van Friesland en is een prachtige plek om te wonen. Bent u op zoek naar een woning in Berltsum of wilt u uw woning verkopen? Dan bent u bij Germeraad Makelaar op het juiste adres.

Dé NVM aankoop- en verkoopmakelaar

Wij zijn namelijk dé NVM aankoop- en verkoopmakelaar die u zoekt. Waarom wij u kunnen helpen met het vinden of verkopen van uw woning?

  • Wij zijn al meer dan 30 jaar makelaar in Friesland;
  • Wij kennen het werkgebied Berltsum op ons duimpje;
  • En het belangrijkste: bij ons staat u centraal.

Het bruisende dorp Berltsum

Berltsum (voorheen Berlikum) ligt in het noordwesten van Friesland. De gunstige ligging aan de Westergowei (S-10) garandeert een snelle verbinding met Leeuwarden, de Friese hoofdstad. Andere dichtbij gelegen grotere plaatsen zijn Sint Annaparochie en Franeker. In Berlikum zijn diverse bedrijven gevestigd en zijn vele verenigingen actief. Het winkelaanbod voorziet u in uw eerste levensbehoeften, zo heeft het dorp onder andere een supermarkt, een bakker, een slagerij en een kringloopwinkel. In Berlikum wordt onderwijs gegeven aan een christelijke en aan een openbare basisschool. Voor peuters tot vier jaar is er een peuterspeelzaal.

Afstanden

Bekijk hier de afstanden tot diverse plaatsen om Berltsum.

  • Sint Annaparochie: 5,5 km
  • Stiens: 10 km
  • Leeuwarden: 13 km
  • Harlingen: 27 km
  • Amsterdam: 140 km

Bent u op zoek naar een makelaar in Berltsum?

Anton Germeraad is al 40 jaar actief als makelaar en heeft Germeraad Makelaars 25 jaar geleden opgericht, sinds 2016 heeft zijn zoon Pieter het stokje overgenomen. Samen hebben zij al meer dan 50 jaar ervaring in de makelaardij. Germeraad Makelaars is een makelaar waar service, kwaliteit en sociaal gezicht voorop staan. Hier staat u centraal.

“Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid.”

Een woning kopen of verkopen in Berltsum

Bent u op zoek naar een woning in Berltsum? Neem dan een kijkje bij ons woningaanbod. Zit uw droomwoning er nog niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht’. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Wilt u onze diensten als aankoopmakelaar gebruiken? Kijk dan hier. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken