Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Taxatie van uw woning of bedrijfspand

Een onroerend goed heeft vele waarden, of het nu om een huis, kantoor, bedrijf, boerderij of een perceel grond gaat. Er is sprake van een verkoopwaarde, die in beginsel door koper en verkoper verschillend wordt ingeschat. Voor de verzekering praat men over de herbouwwaarde, de bank vindt de executiewaarde belangrijk en de fiscus rekent met de waarde in het economische verkeer.

Laat uw woning taxeren door Germeraad Makelaars

Bij Germeraad Makelaars kunt u terecht voor een gevalideerd taxatierapport die geaccepteerd wordt door alle financiële instellingen voorzien van het NWWI keurmerk. (Nederlands Woning Waarde Instituut). In het taxatierapport staat de vrije onderhandse verkoopwaarde (marktwaarde) en de executiewaarde (waarde bij gedwongen verkoop) van een woning of bedrijfspand vermeldt. Deze waarden heeft u onder andere nodig voor het afsluiten van een hypotheek.

Wat kunt u nog meer met een taxatierapport?

Niet alleen voor het afsluiten van een hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. Ook voor de onderstaande punten kunt u door Germeraad Makelaars een taxatierapport laten opstellen.

U kunt Germeraad Makelaars inschakelen bij:

  • Verkoop en aankoop van een woning
  • Raming van het waardeverschil voor en na verbouwing
  • Echtscheiding
  • Overname privé / zakelijk of visa versa
  • Onteigening
  • Scheiding, boedelverdeling of overdracht binnen de familie
  • Waardevaststelling i.v.m. het opstellen van een jaarrekening

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord
Stel hier uw vragen

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Voor meer informatie over onze dienstverlening bij taxatie van uw (nieuwe) woning of bedrijfspand kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Maak een afspraak