Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Wij gaan al 30 jaar voor het ultieme resultaat

Germeraad Makelaars is al meer dan 30 jaar actief als makelaar in Friesland. In het jaar 1986 opgericht als Makelaardij Het Alternatief in Leeuwarden en vanaf 1996 gevestigd in Stiens.

Pieter Germeraad en Anton Germeraad hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in het makelaarsvak. Sinds 2016 heeft Pieter Germeraad de leiding over het bedrijf. Als vader en zoon hebben zij deze makelaardij samen met hun team uitgebouwd tot een bedrijf waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan.

  • Al meer dan 30 jaar actief als makelaar in Friesland
  • Oog voor lekker wonen en productief werken
  • Lange termijn instelling en persoonlijk betrokken
  • Geen angst voor problemen, wel oplossingsgericht
  • Met Germeraad kiest u voor alle professionals onder 1 dak

Mensen en hun verhalen maken het verschil

Wij geloven erin dat mensen en hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis en van een bedrijfspand een prettige werkplek. De waarde van vastgoed zit ‘m niet alleen in de stenen, maar ook in het leven of het bedrijf dat er is geleidt.

Bij Germeraad Makelaars kijken we verder dan alleen het huis of een object.

Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid. Wij begeleiden mensen op deskundige wijze, zien kansen, lossen problemen op en gaan uitdagingen aan. Ons doel is om samen het ultieme resultaat te bereiken. Met geen ander belang dan dat van u als onze opdrachtgever. Bent u op zoek naar een makelaar, bedrijfsmakelaar, verhuurmakelaar, nieuwbouwspecialist taxateur? Bij ons vindt u alle professionals onder één dak.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Maak afspraak