Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Hypotheek en een goed advies op maat

Bent u van plan alleen of samen een woning te kopen? Of heeft u het voorlopige koopcontract al getekend? Het is in beide gevallen goed om uzelf te oriënteren. Welke hypotheek of hypotheekvorm past het beste bij u en uw situatie? Wordt het een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek? Welke aanbieder biedt de beste rente en hoe lang zet u deze vast?

Belangrijke vragen bij een hypotheek

Allemaal belangrijke vragen die u uzelf moet stellen, omdat ze veel impact zullen hebben op uw vaste lasten als huiseigenaar. Daarom kan de hulp van een deskundige erg nuttig of zelfs noodzakelijk zijn. Een hypotheekadviseur is de persoon die u helpt naar een hypotheek die past bij uw situatie. Door een hypotheekadviseur in de arm te nemen, weet u zeker dat alle belangrijke vragen gesteld worden en er geen fouten worden gemaakt die er misschien voor kunnen zorgen dat uw hypotheekaanvraag wordt afgewezen.

Onze keuze voor een hypotheekadviseur

Twijfelt u over welke adviseur u moet benaderen? Wij kunnen u de Hypotheekshop Leeuwarden Stationskwartier ten zeerste aanbevelen! Met een gratis oriëntatiegesprek helpen zij u om inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor uw nieuwe woning.

De Hypotheekshop Leeuwarden Stationskwartier biedt onafhankelijk advies over hypotheken. Dat betekent dat ze geen voorkeur hebben voor een bepaalde aanbieder en dus altijd met eerlijk en objectief advies de hypotheek vinden die perfect bij u past. Dat ze altijd behulpzaam en meedenkend zijn, blijkt wel uit hun tevredenheidsscore van 9.8.

Verzekeren van uw nieuwe woning

Koopt u een huis, dan moet u dat verzekeren! De opstalverzekering is verplicht en dient bij het tekenen bij de notaris geregeld te zijn. Deze verzekert het herbouwen of herstellen van de woning. Maar daarnaast zijn er nog andere verzekeringen die ten zeerste aan te bevelen zijn, zoals een inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, overlijdensrisicoverzekering en rechtsbijstandverzekering.

Een adviseur kan u helpen om een pakket verzekeringen voor u samen te stellen met de dekking die perfect bij u past. Genoeg dekking waar u zich prettig bij voelt, passend bij uw persoonlijke situatie en financiële situatie.

Faber Wonen

Bij Faber kunt u terecht voor al uw woonwensen. Met expertise in woningverkoop, hypotheken en verzekeringen kunnen ze al uw vragen beantwoorden. Ze vinden het belangrijk dat u de komende jaren prettig en onbezorgd kunt wonen. Daarom zetten ze altijd een stapje harder.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord
Stel hier uw vragen

Informatie aanvragen?

Voor meer informatie over onze dienstverlening voor Verzekeringen & Hypotheken kunt u contact met ons opnemen.

Maak een afspraak