Mijn favorieten

Makelaar Sint Annaparochie

Germeraad makelaar - Sint Annaparochie


Op zoek naar een woning of uw woning verkopen in Sint Annaparochie? Dan is Germeraad uw makelaar. 25 jaar geleden zijn wij opgericht in Leeuwarden, maar al jaren gevestigd in Stiens. Op zoek naar uw droomwoning in Sint Annaparochie? Voor koop en verkoop moet u bij Germeraad zijn. Lees op deze pagina meer over Sint Annaparochie en Germeraad makelaars
 

Geschiedenis Sint Annaparochie


Sint Annaparochie is een tamelijk jong dorp dat is ontstaan na het inpolderen van de Bildt. De naam komt van de kerk, die Annaparochie werd genoemd, naar de heilige Anna. Later werd deze naam ook gebruikt voor het dorp. Deze kerk is in 1682 gesloopt om plaats te maken voor de Van Harenskerk.
 
Sint Annaparochie maakt uit van de Gemeente het Bildt en ligt aan de Waddenzee, zo’n 17 kilometer boven Leeuwarden.  De gemeente kent zeven dorpen met ieders een eigen karakter, Sint Annaparochie is het grootste dorp.
 

Wonen in Sint Annaparochie


Sint Annaparochie heeft een centrumfunctie voor de kleinere omliggende dorpen. Zo heeft het dorp meerdere winkelstraten met supermarkten, kledingzaken, drogisterijen en winkels in huishoudelijke en doe-het-zelfartikelen.
 
Ook zijn er twee sportcomplexen. De Waaie is de plaats voor voetbal en Kaatssport en er is een sporthal met zwembad, de Bildtse slag. Voor de kinderen zijn er 2 basisscholen en nabijgelegen is Campus Middelsee voor het voortgezet onderwijs.
 

Afstanden:


Stiens: 7,5 km
Leeuwarden: 16 km
Harlingen: 30 km
Amsterdam: 143 km
 

Uw aan- en verkoop makelaar in Annaparochie


Germeraad is dankzij de jaren ervaring een goede hulp bij de aan- en verkoop van uw woning. Anton Germeraad is al 40 jaar actief als makelaar en heeft Germeraad 25 jaar geleden opgericht. Sinds 2016 heeft zoon Pieter het stokje overgenomen. Als vader en zoon is Germeraad makelaars uitgebouwd tot een bedrijf waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan.
 
"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid."
 
Germeraad staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Germeraad Makelaars staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij - klant.
 

Neem direct contact op met Germeraad Makelaars


Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen? Wij zijn de makelaar in Sint Annaparochie en wij helpen u graag! Neem contact op via onderstaand formulier. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring