Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar?

Wilt u extra zekerheid bij de koop van uw droomhuis? Schakel dan een NVM aankoopmakelaar in. Een woning kopen doet u niet elke dag en meestal komt u tegenover de verkopende makelaar te staan die in het belang van de verkoper handelt. Met uw eigen aankoopmakelaar staat u als koper een stuk sterker.

Waarom u voor Germeraad Makelaars als aankoopmakelaar moet kiezen?

  • Kennis van de lokale markt Als aankoop- en verkoopmakelaar kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander en hebben heel snel zicht op nieuwe woningen die op de markt komen. Dit is een voordeel voor u.
  • Ervaren deskundige in uw belang Wij als NVM aankoopmakelaar zijn een ervaren deskundige die volledig uw belang dient. Wij weten waar u naar moet kijken en waar u op moet letten tijdens een bezichtiging. Is de woning bijvoorbeeld bouwkundig wel in orde? Ook weten wij precies wat de kleine lettertjes betekenen in het koopcontract. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • Reële waarde van de woning bepalen en onderhandelingen Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en NVM-data weten wij als geen ander de reële waarde van een woning. Vindt u het lastig om de onderhandeling te voeren? Dit doen wij voor u en wij zijn ervaren deskundigen en dienen volledig in uw belang.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord
Stel hier uw vragen

Een NVM-aankoopmakelaar

Bij Germeraad Makelaars vergroten wij de kans op succes, helpen u bij het vinden van uw ideale woning, de bezichtigingen en het doen van het juiste bod. Een huis kopen is waarschijnlijk de grootste uitgaven in uw leven, daarom is het zo belangrijk om u goed te laten begeleiding door iemand die uw belang voor ogen heeft: een aankoopmakelaar. Bij Germeraad Makelaars zijn uitgebreide informatieverstrekking, persoonlijk advies, betrokken begeleiding en correcte manier van omgaan vanzelfsprekendheden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de koop van uw droomhuis en loopt deze succesvol en volledig naar wens.

Waarom kiest u voor Germeraad als aankoopmakelaar?

Wij geloven dat Germeraad Makelaars zich onderscheidt met de best denkbare begeleiding als het gaat om keuzes op de woningmarkt. De hulp van ons bedrijf wordt daarbij gekenmerkt door een eerlijk, persoonlijk karakter met respect voor mensen, een kwalitatief sterk aanbod van woningen, gedegen kennis van ons vak, in het bijzonder de vastgoedmarkt in Noord West Friesland e.o. Met onze manier van werken wordt het wisselen van woning een soepel proces met de beste deal waar u gelukkig van wordt.

Meer informatie of contact opnemen

Wilt een contact opnemen of graag een afspraak maken?

Maak een afspraak