Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Blije

Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen in Blije? Dan is Germeraad uw makelaar. 25 jaar geleden zijn wij opgericht in Leeuwarden, maar al jaren gevestigd in het prachtige Stiens, dichtbij Blije. Bent u op zoek naar uw droomwoning? Voor koop en verkoop met o u bij Germeraad zijn. Lees op deze uitgebreide pagina meer over Blije en Germeraad Makelaars: uw makelaar in Blije.

Geschiedenis en wonen in Blije

Blije (voorheen Blija) is met negenhonderd inwoners het kleinste dorp van Ferwerdardiel, maar met relatief veel voorzieningen. Blije heeft drie kerken te weten een Nederlands Hervormde kerk, een gereformeerde kerk en een Vrijgemaakte Gereformeerde kerk. Ook heeft Blije een bruisend vereniging leven: op de 900 inwoners zijn er maar liefst 14 verengingen actief, van postduiven- tot voetbalvereniging. Er is een christelijke basisschool. Verder zijn er busverbindingen met Dokkum en Leeuwarden

Afstanden

Bekijk hier de afstanden tot diverse plaatsen om Blije.

  • Dokkum: 13 km
  • Leeuwarden: 22 km
  • Ameland: 4 km (veerboot)

Uw aan- en verkoopmakelaar in Blije

Germeraad is dankzij de jaren ervaring een goede hulp bij de aan- en verkoop van uw woning. Anton Germeraad is al 40 jaar actief als makelaar en heeft Germeraad 25 jaar geleden opgericht. Sinds 2016 heeft zoon Pieter het stokje overgenomen. Als vader en zoon is Germeraad makelaars uitgebouwd tot een bedrijf waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan.

“Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid.”

Germeraad staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Germeraad Makelaars staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij – klant.

Neem direct contact op met Germeraad Makelaars

Bent u op zoek naar een woning of wilt u uw woning verkopen? Wij helpen u graag!

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen"