Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Makelaar Burdaard

Op zoek naar uw droomwoning in Burdaard? Of wilt u juist uw woning verkopen in Burdaard? Germeraad Makelaar is dé NVM makelaar die u zoekt. Wij zijn opgericht in Leeuwarden, maar al jaren gevestigd in Stiens. Omdat wij bekend zijn in Burdaard en omgeving kunnen wij uw droomwoning vinden of uw woning gemakkelijk verkopen. Waarom wij dé NVM makelaar in Burdaard en omgeving zijn?

Dé NVM aankoop- en verkoopmakelaar

Waar wij als makelaar in geloven? Wij geloven dat mensen samen met hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis.

  • Wij zijn al meer dan 30 jaar makelaar in Friesland;
  • Wij kennen het werkgebied Berltsum op ons duimpje;
  • En het belangrijkste: bij ons staat u centraal.

Het schilderachtige dorp Burdaard

Misschien bent u al helemaal bekend in de omgeving van Burdaard, maar als u dat nog niet bent: wij hebben een aantal leuke feiten van Burdaard onder elkaar gezet. Het prachtige, schilderachtige dorpje Burdaard is ontstaan langs de overs van de Dokkumer Ie en ligt op de grens van het Friese kleigebied en de Dokkumer Wâlden en telde in 2019 1.175 inwoners. Een leuk feitje is dat Burdaard langs de route van de beroemde Elfstedentocht ligt, tussen Dokkum en Bartlehiem. Burdaard heeft ook een jachthaven en is dus ’s zomers gezellig druk met watersporters.

Afstanden vanaf Burdaard

Bekijk hier de afstanden tot diverse plaatsen om Burdaard.

  • Leeuwarden: 15 km
  • Stiens: 13,5 km
  • Dokkum: 13 km
  • Holwerd: 11 km

Aankoop- en verkoopmakelaar in Burdaard

Germeraad is dankzij de jaren ervaring een goede hulp bij de aan- en verkoop van uw woning. Anton Germeraad is al 40 jaar actief als makelaar en heeft Germeraad 25 jaar geleden opgericht. Sinds 2016 heeft zoon Pieter het stokje overgenomen. Als vader en zoon is Germeraad makelaars uitgebouwd tot een bedrijf waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan.

Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid.”, aldus Pieter Germeraad.

Germeraad Makelaars staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Germeraad Makelaars staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij – klant.

Neem direct contact op met Germeraad Makelaars in Burdaard

Bent u op zoek naar een woning in Burdaard? Neem dan een kijkje bij ons woningaanbod. Zit uw droomwoning er nog niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht’. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken