Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Hijum

Bent u op zoek naar uw droomwoning in Hijum? Of wilt u juist uw woning verkopen in Hijum. Dan bent u bij Germeraad Makelaars op het juiste adres. Wij zijn dé NVM makelaar in Hijum en omgeving: opgericht in Leeuwarden, maar al jaren gevestigd in Stiens. Waarom wij de makelaar in Hijum zijn die u zoekt?

Wij geloven dat mensen samen met hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis.

  • Wij zijn al meer dan 30 jaar makelaar in Friesland;
  • Wij kennen het werkgebied Berltsum op ons duimpje;
  • En het belangrijkste: bij ons staat u centraal.

Het dorp Hijum

Misschien bent u al helemaal bekend in Hijum, hier toch nog een aantal leuke feiten over Hijum. Hijum is het noordelijkste dorp van de gemeente Leeuwarderadeel en heeft 380 inwoners, waaronder veel forenzen uit Leeuwarden. Hijum en Finkum zijn tweelingdorpen. Het verenigingsleven is gecombineerd en het jaarlijkse dorpsfeest wordt beurtelings in een van beide dorpen gehouden. Hijum heeft goede auto- en busverbindingen met Stiens, Leeuwarden en Dokkum. Er is een dorpshuis, basisschool, logement/restaurant en een sportveld.

Afstanden vanaf Hijum

Bekijk hier de afstanden tot diverse plaatsen om Hijum.

  • Hallum: 3 km
  • Stiens: 4 km
  • Leeuwarden: 11 km

Aankoop- en verkoopmakelaar in Hijum

Germeraad is dankzij de jaren ervaring een goede hulp bij de aan- en verkoop van uw woning. Anton Germeraad is al 40 jaar actief als makelaar en heeft Germeraad 25 jaar geleden opgericht. Sinds 2016 heeft zoon Pieter het stokje overgenomen. Als vader en zoon is Germeraad makelaars uitgebouwd tot een bedrijf waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan.

“Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid.”, aldus Pieter Germeraad.

Germeraad Makelaars staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Germeraad Makelaars staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij – klant.

Neem direct contact op met Germeraad Makelaars in Hijum

Bent u op zoek naar een woning in Hijum? Neem dan een kijkje bij ons woningaanbod. Zit uw droomwoning er nog niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht’. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen"