Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Makelaar Holwerd

Wilt u wonen in het prachtige Holwerd? Of heeft u juist een woning die u wilt verkopen? Dan bent u bij Germeraad Makelaars aan het juiste adres, wij zijn namelijk in te schakelen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Holwerd en omgeving. Waarom u moet kiezen voor Germeraad als uw makelaar? Bij Germeraad Makelaars geloven wij dat mensen samen met hun verhaal het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis.

Het mooie dorp Holwerd

Holwerd (in het fries: Holwert) is een dorp in de gemeente Noardeast-Fryslân en ligt ten noordwesten van Dokkum en ten zuiden van de Waddenzee. Een fijn dorp met iets meer dan 1500 inwoners. Het dorp Holwerd is vooral bekend van de veerdienst naar de Waddeneilanden Ameland en het wadlopen.

Een deel van het dorp is beschermd dorpsgezicht met een aantal rijksmonumenten, waaronder het oude post- en telegraafkantoor uit 1810. Holwerd heeft een rijke geschiedenis die al enkele eeuwen vóór de christelijke jaartelling bewoond werd. Het dorp heeft een eigen dorpshuis in de voormalige sporthal. In 2014 werd de tot multifunctionele accommodatie verbouwde sporthal De Ynset heropend. In dit gebouw bevindt zich onder meer een sporthal, jeugdhonk, theaterzaal, diverse vergaderzalen, een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.

Afstanden vanaf Holwerd

Bekijk hier de afstanden tot diverse plaatsen om Holwerd.

  • Stiens: 17 km
  • Leeuwarden: 25 km
  • Dokkum: 10 km

Germeraad Makelaars als uw makelaar in Holwerd

Germeraad is dankzij de jaren ervaring een goede hulp bij de aan- en verkoop van uw woning. Anton Germeraad is al 40 jaar actief als makelaar en heeft Germeraad 25 jaar geleden opgericht. Sinds 2016 heeft zoon Pieter het stokje overgenomen. Als vader en zoon is Germeraad makelaars uitgebouwd tot een bedrijf waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan.

“Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid.”

Germeraad staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Germeraad Makelaars staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij – klant.

Het woningaanbod in Holwerd

Wij hebben een uitgebreid woningaanbod in de omgeving van Holwerd, dus bent u op zoek naar een woning in Holwerd? Neem dan een kijkje bij ons woningaanbod. Zit uw droomwoning er nog niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht’. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen"