Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Makelaar in Jelsum

Jelsum is het eerste dorp in de gemeente Leeuwarderadeel en het is een mooi dorp met een statig karakter. Een prachtige plek om te wonen, dus bent u op zoek naar uw droomwoning in Jelsum? Dan kunnen wij bij Germeraad Makelaars u daarbij helpen. Wij zijn namelijk dé makelaar in Jelsum en omgeving. Wij zijn er voor u als verkoopmakelaar, maar ook als aankoopmakelaar kunnen wij voor u aan de slag. Waarom u moet kiezen voor Germeraad Makelaars als NVM makelaar?

Als makelaar geloven wij dat mensen samen met hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis.

  • Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als makelaar in Friesland;
  • Wij kennen het werkgebied op ons duimpje;
  • En het belangrijkste: bij ons staat u centraal.

Het statige dorp Jelsum

Vanaf Leeuwarden is Jelsum het eerste dorp in de gemeente Leeuwarderadeel. Dit mooie dorp met zijn oude gerestaureerde kern heeft een statig karakter. Jelsum is een beschermd dorpsgezicht, wat inhoudt dat het karakter van het huidige dorp zo weinig mogelijk mag veranderen.

Het dorp, dat opvalt door het vele groen, ligt aan de rand van het Leeuwarder bos, dat tussen Leeuwarden en Leeuwarderadeel is aangelegd. Jelsum is daarnaast erg bekend door het landgoed Dekemastate State. Dit was voorheen de oudste bewoonde state van Friesland en is nu, na een zeer grondige restauratie in 2001, opengesteld voor publiek. Het dorp ligt op fietsafstand van Leeuwarden.

Afstanden vanaf Jelsum

Bekijk hier de afstanden tot diverse plaatsen om Jelsum.

  • Leeuwarden: 2 km
  • Stiens: 5 km

De verkoop- en aankoopmakelaar in Jelsum

Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomwoning in Jelsum en ook als u juist uw woning wil verkopen in Jelsum kunt u terecht bij Germeraad Makelaars. Als makelaar staan wij voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. Germeraad Makelaars is al meer dan 30 jaar actief als makelaar in Friesland. Zo hebben Pieter en Anton Germeraad samen meer dan 50 jaar ervaring in het makelaars vak.

“Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid.”, aldus Pieter Germeraad.

Het woningaanbod in Jelsum

Bent u op zoek naar een woning in Jelsum? Neem dan een kijkje bij ons woningaanbod. Zit uw droomwoning er nog niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht’. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen"