Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Makelaar in Koarnjum (voorheen Cornjum)

Wij als NVM makelaar zijn dé makelaar van Koarnjum en omgeving. Dus bent u op zoek naar uw droomwoning of wilt u juist uw woning in Koarnjum verkopen? Dan bent u bij Germeraad Makelaars op het juiste adres. Waarom u moet kiezen voor de diensten van Germeraad Makelaars?

“Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid.”, aldus Pieter Germeraad.

  • Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als makelaar in Friesland;
  • Wij kennen het werkgebied Koarnjum op ons duimpje;
  • En wat wij erg belangrijk vinden: bij ons staat u centraal.

Het dorp Koarnjum

Koarnjum (voorheen Cornjum) is een terpdorp. Koarnjum telt ongeveer 500 inwoners en ligt tussen de terpdorpen Jelsum en Britsum, ten zuidoosten van Stiens. Het heden en verleden vinden elkaar in een passende omgeving. De Martenastate was aan het begin van deze eeuw een ruïne, maar is weer herbouwd en gerestaureerd.

De fraaie lanen van het landgoed Martenastate tonen hier één van de mooiste plekjes van de gemeente. Tevens is ligt hier het “Koarnjumer bos” wat uitnodigt voor bijvoorbeeld een fijne wandeling. Koarnjum heeft een dorpshuis “de Bining”, waar zowel de inwoners van Koarnjum en Jelsum gebruik van maken en er worden tal van activiteiten georganiseerd. Er is tevens een busverbinding naar Leeuwarden en Stiens.

Afstanden vanaf Koarnjum

Bekijk hier de afstanden tot diverse plaatsen om Koarnjum.

  • Stiens: 3 km
  • Leeuwarden: 4 km
  • Groningen: 76 km

Verkoop- en aankoopmakelaar in Koarnjum

Samen hebben Pieter Germeraad en Anton Germeraad al meer dan 50 jaar ervaring in het makelaarsvak. Als vader en zoon is Germeraad Makelaars uitgegroeid tot een bedrijf waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan.

Wij geloven dat Germeraad Makelaars zich onderscheidt met de best denkbare begeleiding als het gaat om keuzes op de woningmarkt. De hulp van ons bedrijf wordt daarbij gekenmerkt door een eerlijk, persoonlijk karakter met respect voor mensen, een kwalitatief sterk aanbod van woningen, gedegen kennis van ons vak, in het bijzonder de vastgoedmarkt in Noord West Friesland. Met onze manier van werken wordt het wisselen van woning een soepel proces met de beste deal waar u gelukkig van wordt.

Het woningaanbod in Koarnjum

Wij hebben een uitgebreid woningaanbod in de omgeving van Koarnjum, dus bent u op zoek naar een woning in Koarnjum? Neem dan een kijkje bij ons woningaanbod. Zit uw droomwoning er nog niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht’. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen"