Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Makelaar Minnertsga

Minnertsga is een prachtig dorp ten noordwesten van Leeuwarden en in tegenstelling tot de rest van de gemeente is de omgangstaal Fries. Bent u op zoek naar een droomwoning in Minnertsga? Dan is Germeraad Makelaars dé NVM makelaar die u zoekt. Wij zijn bekend in de omgeving en weten alle mooie en uitzonderlijke plekjes te vinden. Wilt u juist uw woning verkopen in Minnertsga? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn namelijk ook beschikbaar als aankoopmakelaar. Waarom wij dé NVM makelaar in Minnertsga zijn die u zoekt?

Als makelaar geloven wij erin dat mensen en hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis en van een bedrijfspand een prettige werkplek.

  • Het werkgebied Minnertsga kennen wij op ons duimpje;
  • Wij zijn al meer dan 30 jaar actief als makelaar in Friesland;
  • En het aller belangrijkste: bij ons staat u centraal.

Het dorp Minnertsga

Minnertsga ligt ten noordwesten van Leeuwarden en telt ongeveer 1850 inwoners. In tegenstelling tot de rest van de gemeente, waar Bildts wordt gesproken, is in Minnertsga de omgangstaal Fries. Dichtbij gelegen grotere plaatsen zijn Sint Annaparochie en Franeker. In Minnertsga zijn diverse bedrijven gevestigd en zijn vele verenigingen actief. Het winkelaanbod voorziet u in uw eerste levensbehoeften.

Zo heeft het dorp onder andere een supermarkt, een bakker en een speelgoedwinkel. In Minnertsga wordt onderwijs gegeven aan een christelijke en aan een openbare basisschool. Voor peuters tot vier jaar is er een peuterspeelzaal.

Afstanden vanaf Minnertsga

Bekijk hier de afstanden tot diverse plaatsen om Minnertsga.

  • Sint Annaparochie: 7 km
  • Franeker: 10 km
  • Stiens: 17 km
  • Leeuwarden: 19 km
  • Harlingen: 18 km

De makelaar in omgeving Minnertsga

Samen hebben Pieter Germeraad en Anton Germeraad al meer dan 50 jaar ervaring in het makelaarsvak. Als vader en zoon is Germeraad Makelaars uitgegroeid tot een bedrijf waar service, kwaliteit en een sociaal gezicht voorop staan.

Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid.”, aldus Pieter Germeraad.

Woningaanbod in Minnertsga

Wij hebben een uitgebreid woningaanbod in de omgeving van Minnertsga, dus bent u op zoek naar een woning in Minnertsga? Neem dan een kijkje bij ons woningaanbod. Zit uw droomwoning er nog niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht’. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen"