Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Makelaar Oudebildtdijk en Nieuwebildtdijk

In de gemeente Het Bildt liggen de twee pittoreske dorpen Oudebildtdijk en Nieuwebildtdijk en zijn prachtige plekken om te wonen. Bent u op zoek naar een woning in deze dorpen of wilt u uw woning verkopen? Dan bent u bij Germeraad Makelaars op het juiste adres. Wij zijn namelijk dé NVM aankoop- en verkoopmakelaar die u zoekt. “Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid.”, aldus Pieter Germeraad. Waarom wij u kunnen helpen met het vinden of verkopen van uw woning?

  • Wij zijn al meer dan 30 jaar makelaar in Friesland;
  • Wij kennen het werkgebied Oudebildtdijk en Nieuwebildtdijk op ons duimpje;
  • En het belangrijkste: bij ons staat u centraal.

Omgeving Oudebildtdijk nabij Sint Annaparochie

Oudebildtdijk is gelegen nabij Sint Annaparochie in de gemeente Het Bildt. Het Bildt ligt aan de Waddenzee, ongeveer 15 kilometer boven Leeuwarden. Sint Annaparochie is het grootste dorp van de gemeente en heeft een veelzijdig winkelaanbod. De Oudebildtdijk heeft karakteristieke dijkhuizen waarvan de lintbebouwing zich uitstrekt van Oudebildtzijl tot aan Harlingen.

Omgeving Nieuwebildtdijk/Zwarte Haan

Zwarte Haan is uniek gelegen aan de voet van de zeedijk en wordt omringd door natuur, rust en ruimte. Het is geliefd bij dagtoeristen doordat het ligt aan de wandelroutes Jabikspaad en het Friese Kustpad en voor het mooie uitzicht over het Waddengebied. Er is een restaurant, het bronzen beeld, “De Slikwerker” ter nagedachtenis aan de inpoldering en het H.G. Miedemagemaal, dat zorgt voor de afwatering van het Bildt in de Waddenzee. Ook de Nieuwebildtdijk heeft karakteristieke dijkhuizen.

Het nabijgelegen Waddengebied is uniek en biedt ruime wandelmogelijkheden. Ook vindt u hier de bekende buitendijkse polders, dit mooie kweldergebied is in de winter domein van duizenden ganzen die er overwinteren. In de zomer graast er vee op deze wadden kwelders, dit prachtige vogelrijke gebied heeft de natuurgebied.

Een woning kopen of verkopen in Nieuwebildtdijk en Oudebildtdijk

Bent u op zoek naar een woning in één van deze prachtige dorpen? Neem dan een kijkje bij ons woningaanbod. Zit uw droomwoning er nog niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht’. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Wilt u onze diensten als aankoopmakelaar gebruiken? Kijk dan hier. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen"