Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Makelaar Oudebildtzijl

Oudebildtzijl is een prachtig dorp waar mensen met heel veel plezier wonen. Bent u ook op zoek naar een droomwoning in het prachtige Oudebildtzijl? Germeraad Makelaars is dé NVM makelaar in Oudebildtzijl en omgeving die u zoekt. Of wilt u juist uw woning verkopen in Oudebildtzijl? Dan zijn wij uiteraard ook beschikbaar als makelaar. Waarom u moet kiezen voor de diensten van Germeraad Makelaars?

“Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op de lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid.”, aldus Pieter Germeraad.

  • Al meer 30 jaar is Germeraad Makelaars actief als makelaar in Friesland;
  • Het werkgebied Oudebildtzijl kennen wij op ons duimpje;
  • Nog belangrijker: bij Germeraad Makelaars staat u centraal.

Het karakteristieke dorp Oudebildtzijl

Oudebildtzijl heeft meer dan 1000 inwoners. Er wonen veel jonge gezinnen, er zijn vele ondernemers gevestigd en er is een actief verenigingsleven. Na de tweede wereldoorlog ontvolkte het dorp door de opkomende landbouwmechanisatie. Niet-Bilkerts ontdekten de dijkhuisjes, de rust, het landschap en de ligging van het wad. Het begon een forensisch dorp te worden en kreeg in 1948 de dorpsstatus.

Het dorp heeft een rijke historie, heeft een prachtige karakteristieke dorpskern en ligt aan de Oudebildtdijk met de karakteristieke dijkhuizen waarvan de lintbebouwing zich uitstrekt van Oudebildtzijl tot aan Harlingen. Oudebildtzijl heeft een kleine dorpswinkel met postagentschap, een eetcafé, hotel, sportvelden, tennisbaan en een basisschool met peuterspeelzaal. Het dorp heeft tevens diverse aanlegsteigers en heeft verbinding met de Noordelijke Elfsteden vaarroute. Het nabijgelegen waddengebied is uniek en bied ruime wandelmogelijkheden.

Op ca. 1 km vindt u de bekende buitendijkse polders, dit mooie kweldergebied is in de winter domein van duizenden ganzen die er overwinteren. In de zomer graast er vee op deze waddenkwelders, dit prachtige vogelrijke gebied heeft de status “Natuurgebied”.

Afstanden vanaf Oudebildtzijl

De afstanden van de plaatsen rondom Oudebildtzijl

  • Leeuwarden: 15 km
  • Stiens: 7 km
  • Sint Annaparochie: 6 km
  • Groningen: 80 km
  • Amsterdam: 140 km

Het woningaanbod in Oudebildtzijl

Germeraad staat voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. De uitstraling van het pand, de makelaardij en de werkwijze van Germeraad Makelaars staan garant voor laagdrempeligheid. Zaken die ervoor zorgen dat er een standvastige basis wordt gecreëerd in de relatie makelaardij – klant.

Wij hebben een uitgebreid woningaanbod in de omgeving van Oudebildtzijl, dus bent u op zoek naar een woning in Oudebildtzijl? Neem dan een kijkje bij ons woningaanbod. Zit uw droomwoning er nog niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht’. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen"