Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Makelaar Sint Jacobiparochie

Wilt u wonen in het pittoreske Sint Jacobiparochie? Of wilt u juist uw woning verkopen? Dan kunnen wij bij Germeraad Makelaars u daarbij helpen. Wij zijn namelijk dé makelaar in Sint Jacobiparochie en omgeving. Wij zijn zowel verkoopmakelaar, maar ook als aankoopmakelaar kunnen wij voor u aan de slag. Waarom u moet kiezen voor Germeraad Makelaars als dé NVM makelaar?

“Als makelaarskantoor zijn wij niet uit op snelle éénmalige successen, maar hebben we juist bewezen op lange termijn succes te hebben met persoonlijke betrokkenheid. Als makelaar geloven wij dat mensen samen met hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis“, aldus Pieter Germeraad.

  • Al meer dan 30 jaar zijn wij makelaar in Friesland;
  • Wij kennen het werkgebied Sint Jacobiparochie op ons duimpje;
  • En het allerbelangrijkste: bij ons staat u centraal.

Het pittoreske Sint Jacobiparochie

Sint Jacobiparochie (Sint Jabik in het Bildts) heeft enkele winkels, peuterspeelzaal, basisscholen, en sportvelden voor voetbal- en kaatswedstrijden. Ook zijn er tennisbanen, een gymnastieklokaal, een ijsbaan en een jeu-de-boulesbaan. Sint Jabik heeft ongeveer 1800 inwoners. In de nabijheid vindt u de bekende buitendijkse polders, dit mooie kweldergebied is in de winter domein van duizenden ganzen die er overwinteren. In de zomer graast er vee op deze waddenkwelders, dit prachtige vogelrijke gebied heeft de status ‘Natuurgebied’.

Afstanden vanaf Sint Jacobiparochie

De afstanden van de plaatsen rondom Sint Jacobiparochie

  • Sint Annaparochie: 3 km
  • Stiens: 11 km
  • Leeuwarden: 20 km
  • Harlingen: 20 km

Dé verkoop- en aankoopmakelaar in Sint Jacobiparochie

Bij Germeraad Makelaars helpen wij u de juiste woning te vinden in Sint Jacbiparochie. Ook zijn wij er voor u als uw woning wilt verkopen in Sint Jacobiparochie. Als makelaar staan wij voor vertrouwen, kwaliteit, hoge service, persoonlijk contact en vernieuwingen. Bent op zoek naar een woning in Sint Jacobiparochie?

Neem dan een kijkje bij ons woning aanbod. Zit uw droomwoning er niet tussen? Meld u dan aan voor onze ‘gratis zoekopdracht‘. U ontvangt dan het laatste aanbod per e-mail. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier, maar uiteraard ook via WhatsApp, e-mail en telefoon.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord!
Afspraak maken

"Als makelaarskantoor zijn we niet uit op snelle éénmalige successen"