Omschrijving

COMPACT, RUIMTELIJK EN LEKKER LEVEN IN MINNERTSGA

Aan de oostzijde van het dorp Minnertsga realiseren wij aan de Collot d’Escurystrjitte vier beneden- en vier bovenwoningen. De beneden-bovenwoningen zijn ruim op de kavel opgezet, waardoor de woningen uitkijken over een groene omgeving.

Beneden-bovenwoningen is een gelijkvloerse woning die als portiekwoning wordt gebouwd. De woningen zijn bereikbaar via de centrale hal vanaf het maaiveld, waarmee de benedenwoning als levensloopbestendige woning kan worden ontwikkeld. De benedenwoning heeft aan de voor-en achterkant een tuin, met achter een fietsenberging.

De bovenwoning is bereikbaar via de trap in de centrale hal. Deze woning heeft de extra luxe van de ruimte onder de kap en heeft als buitenruimte een balkon aan de voorkant en ook een fietsenberging op maaiveld.”

Minnertsga ligt in het prachtige Friese landschap van de Friese gemeente Waadhoeken. Het terpdorp telt ongeveer 1750 inwoners en heeft basisvoorzieningen in eigen dorp zoals een supermarkt, basisschool, huisartsenpraktijk en een divers aanbod aan (sport)verenigingen. Het dorp ligt op een paar kilometer afstand van de Waddenzee, waar je heerlijk kunt uitwaaien tijdens een wandeling of fietstocht langs de zeedijk.
Vanuit Minnertsga ben je binnen tien minuten op de snelweg en in vijftien minuten in Leeuwarden.

Wil je graag wonen in een compacte, maar ook ruimtelijke nieuwbouwwoning met veel licht, op een geschikte ligging t.o.v. de snelweg en de stad en met de basisvoorzieningen in eigen dorp? Kies dan voor wonen aan de Collot d’Escurystrjitte in Minnertsga.

Informatie aanvragen?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Ontdek ook jouw hypotheek mogelijkheden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 229.950,- t/m € 239.950,-

Start bouw

September 2024

Oplevering

Inhoud

214-320 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

129-178 m2

Projectwebsite

Video

Geen video beschikbaar

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar