Omschrijving

RUIM ROYAAL EN GELIJKVLOERS WONEN IN MINNERTSGA

Aan de zuidzijde van het dorp Minnertsga realiseren wij vier meergeneratiewoningen aan It String en De Houwen. De woningen zijn ruim op de kavel gezet, waardoor er een ruime voor- en achtertuin ontstaat.
Het ontwerp van deze woningen is modern en royaal. De vier woningen vormen samen een eigenzinnig geheel, dat in opzet afwijkt van de vrijstaande woningen rondom. De royale voortuinen, de kubistische vormgeving en de toepassing van hout en leien, geven de woningen het karakter van moderne luxe bungalows. De grote carport die de vrijstaande woningen verbindt, zorgt ervoor dat je auto onder dak staat en dat je altijd droog in- en uitstapt. Ook zorgt de carport voor verbinding tussen de afzonderlijke woningen, die herkenbaar zijn door de verschillende materialen. Door deze verbinding krijgen de woningen tezamen het karakter van één grote villa.

De woningen zijn uitermate geschikt voor de doelgroep ouderen. In de basis is de woning gelijkvloers en optioneel kan met een kleine opbouw extra (logeer) ruimte worden gerealiseerd op de verdieping. Door plat en compact te bouwen blijven de bouwvolumes beperkt en blijft er veel ruimte over voor groen en tuin. Met de opbouw en mogelijkheden voor persoonlijke invulling zijn de woningen niet perse alleen geschikt voor ouderen, maar kunnen ook jonge gezinnen hier hun draai vinden.

Minnertsga ligt in het prachtige Friese landschap van de Friese gemeente Waadhoeke. Het terpdorp telt ongeveer 1750 inwoners en heeft basisvoorzieningen in eigen dorp zoals een supermarkt, basisschool, huisartsenpraktijk en een divers aanbod aan (sport)verenigingen. Het dorp ligt op een paar kilometer afstand van de Waddenzee, waar je heerlijk kunt uitwaaien tijdens een wandeling of fietstocht langs de zeedijk.

Vanuit Minnertsga ben je binnen tien minuten op de snelweg en in vijftien minuten in Leeuwarden.

Wil je graag wonen in een ruime en royale nieuwbouwwoning met een ruime tuin, op een geschikte ligging t.o.v. de snelweg en de stad, met de basisvoorzieningen in eigen dorp? Kies dan voor wonen aan It String en De Houwen in Minnertsga.”

Informatie aanvragen?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Ontdek ook jouw hypotheek mogelijkheden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 394.950,- t/m € 394.950,-

Start bouw

September 2024

Oplevering

Inhoud

348 m2

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

437-608 m2

Projectwebsite

Video

Geen video beschikbaar

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Brochure