Omschrijving

In een rustige woonwijk in het Friese dorp Oudebildtzijl realiseren wij een vrijstaande woning aan de Ds. Marinus Mooijstraat te Oudebildtzijl. Oudebildtzijl is een kleinschalig dorp met een beschermd dorpsgezicht waar het karakter vanaf druipt.
In Oude Syl vind je onder andere een, basisschool, verschillende sport- en muziekverenigingen, een cultuurhistorisch museum met theetuin en eetcafé Het Graauwe paard. Voor alle overige voorzieningen rijd je in tien minuten naar het grote dorp Stiens en in 20 minuten ben je in Leeuwarden.

Rondom Oudebildtzijl vind je verscheidene dorpen die tezamen met het dijken- en polderlandschap zorgen voor een omgeving die het ontdekken waard is. Oude Syl ligt op het Jabikspaad dat op korte afstand langs het wad loopt. Je kan hier vlakbij huis genieten van de weidse, Friese natuur, het wad en de rijke Bildtse cultuur. Wil je graag wonen te midden van het weidse Friese landschap, met de basisvoorzieningen in je eigen dorp, maar ook alle gemakken van de stad dichtbij? Kies dan voor wonen in Oudebildtzijl.

De architectuur van deze woning past bij de karakteristiek van het Bildtse landschap. Ogenschijnlijk sober en doelmatig maar nader beschouwd rijk en vol van betekenis. Met zijn eenvoudige maar stoere hoofdvorm en de combinatie van steen, hout en pannen past de woning in zijn omgeving maar heeft ook een heel eigen uitstraling. De hedendaagse vormgeving, materialen details en kleurstelling zorgen ervoor dat de woning voor nu, maar ook voor in de toekomst aantrekkelijk blijft. Met diverse opties kan iedere koper zijn eigen woning uniek maken.

Perceel oppervlakte: 578 m²

Interesse?

Heb je interesse in deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Ontdek ook jouw hypotheek mogelijkheden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 394.950,- v.o.n.

Oplevering

In overleg

Energielabel

A+++

Bouwjaar

2024

Perceeloppervlakte

Inhoud

473 m3

Woonoppervlakte

119 m2

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Buitenruimte

Achtertuin

Ligging tuin

Noord

Oppervlakte

265 m2

Garage

Geen garage

Plattegrond