Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Uw professionele verkoopmakelaar in Friesland

Heeft u de beslissing gemaakt om uw woning te verkopen? Groter wonen, kleiner wonen, een andere omgeving of een ander type huis… er zijn talloze redenen te verzinnen waarom u uw huis zou willen verkopen. Als de knoop is doorgehakt, dan kan een verkoopmakelaar u door het hele proces begeleiden. Door een verkoopmakelaar in Friesland in de arm te nemen weet u zeker dat u de beste prijs voor uw woning krijgt omdat deze professioneel en in een breed netwerk gepresenteerd wordt.

Contact

Hoe gaat het verkopen van mijn woning?

 • Stap 1: Wij bekijken de staat van uw woning.
 • Stap 2: Wij geven u inzicht in de marktsituatie van nu.
 • Stap 3: Wij bespreken uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden.
 • Stap 4: Wij geven een reële indicatie van de marktwaarde van uw woning.
 • Stap 5: Bent u overtuigd van onze dienstverlening en de meerwaarde die wij als makelaar kunnen bieden? Dan starten wij samen met de verkoop van uw huis. Hierbij helpen we u met de onderstaande middelen:

De voordelen van een verkoopmakelaar

Om uw huis te verkopen, is een makelaar niet noodzakelijk. Zeker in deze online wereld zijn er een aantal platformen waar u zelf uw woning te koop aan kunt bieden. Door een verkoopmakelaar in de arm te nemen geniet u echter van kennis, ervaring en vele ander voordelen.

 • Professionele fotografie en verkoopstyling
 • Een volledige en kleurrijke brochure van uw woning
 • Uw woning komt op onze website te staan, maar u krijgt ook een eigen website van uw woning (bijvoorbeeld: https://pieterjellessingel9.nl/)
 • Wij presenteren uw woning op Funda (De landelijke website van NVM)
 • Uw woning is te zien in de etalages van ons kantoor in Stiens, bij de Leij Assurantiën in Stiens en op onze presentatiewand in ons kantoor.
 • Wij brengen uw woning ook onder de aandacht op diverse social media, zoals: Facebook, Instagram, Twitter en Youtube.
 • Er komt een Te Koop bord of driehoekje bij uw woning

Germeraad, uw betrouwbare verkoopmakelaar in Friesland

Germeraad Makelaars staat u graag bij tijdens het verkooptraject met goede adviezen, inzichten in de markt en dit alles uiteraard in samenspraak met uw wensen. Tevens zijn wij aangesloten bij de NVM. Dit betekent dat wij garant staan voor kwaliteit en service. In onze gehele bedrijfsvoering geloven we dat een persoonlijke en open aanpak voor alle partijen het beste uitpakt. We gaat daarom niet voor de snelste manier, maar voor de beste oplossing.

Waarom kiest u voor Germeraad als verkoopmakelaar in Friesland?

Wij geloven dat Germeraad Makelaars zich onderscheidt met de best denkbare begeleiding als het gaat om keuzes op de woningmarkt. De hulp van ons bedrijf wordt daarbij gekenmerkt door een eerlijk, persoonlijk karakter met respect voor mensen, een kwalitatief sterk aanbod van woningen, gedegen kennis van ons vak, in het bijzonder de vastgoedmarkt in Noord West Friesland e.o. Met onze manier van werken wordt het wisselen van woning een soepel proces met de beste deal waar u gelukkig van wordt.

Uw woning verkopen?

Vraag een vrijblijvende offerte op voor de verkoop van uw woning.