Germeraad Makelaars Pieter Jellessingel 9
9051 BV Stiens

Vergroot de verkoopkans van uw woning

De juiste styling kan er voor zorgen dat u meer bezichtigingen krijgt. Met verkoopstyling maakt u uw woning namelijk voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk. Onze commerciële kijk op uw woning zorgt er voor dat de pluspunten benadrukt worden en de juiste sfeeraccenten worden gelegd.

Zo vergroot verkoopstyling uw kans op een snellere verkoop en een goede prijs. De verkoopstyling doet u zelf, met onze tips en het scherpe oog van de fotograaf wordt uw woning optimaal gepresenteerd. Lees hier hoe we dat doen.

Uw woning doeltreffend presenteren
Met onze professionele woningpresentatie zorgen wij dat uw woning de ogen van zo veel mogelijk potentiële kopers bereikt en u daarmee de meeste kans heeft op succesvolle bezichtigingen. Wij maken hierbij gebruik van foto’s, 360° foto’s, hoogtefoto’s, dronefoto’s en video en presenteren deze zowel online op onze site, Funda en social media, als offline met brochures en raampresentatie.

U heeft de keuze uit 3 verschillende pakketten, zodat er altijd wel een pakket aansluit bij uw woning. Lees hier meer over onze presentatiepakketten.

Uit onderzoek blijkt dat woningen die op een professionele manier verkoopklaar zijn gemaakt:

  • Vaker worden bekeken op internet
  • Meer kijkers krijgen
  • Eerder worden verkocht
  • Een goede verkoopprijs opbrengen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze adviseurs staan u graag te woord
Stel hier uw vragen

Consult aanvragen?

Ook kunt u overwegen, wanneer uw woning al een lange tijd te koop staat, een consult aan te vragen om te kijken hoe wij de presentatie van uw woning kunnen verbeteren.

Neem contact op met Germeraad Makelaars en maak een afspraak.

Maak een afspraak